czechslovakia
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
PO-ŠT 9:00 - 16:00 / PIA 9:00 - 14:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 150,00 EUR a máte dopravu ZADARMO
Novinky
01.12.2020
Objednávky s doručením do Vianoc zadajte do 15.12. do 9:00h ráno
Vážení zákazníci,   prinášame vám informácie o fungovaní nášho eshopu v nasledujúcom období:   - 15.12. do 9:00 hod ráno- príjem posledných objed... čítať celé
01.01.2015
POŠTOVNÉ od 2,90 EUR - Vyzdvihnutie na 836 pobočkách Zásielkovne
Doprava tovaru u nás začína na čiastke 2,90 EUR za balíčky zaslané cez spoločnosť Zásielkovňa. Zásielky je možné vyzdvihnúť na 836 výdajných miestach ... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
  1. Úvod
  2. KOZMETICKÉ OLEJE
  3. Jojobový olej BIO RAW 250ml

Jojobový olej BIO RAW 250ml

"Tekuté zlato indiánov" Olej, teda presnejšie tekutý vosk, z tohto púštneho orecha používali indiánske kmene odpradávna a dodnes je mimoriadne cenený ... celý popis
Dostupnosť
SKLADOM
15,90 EUR
13,14 EUR
bez DPH
ks
Číslo produktu:D012-OL026D
Druh tovaru:Olej kozmetický
Objem:250 ml
Kompletné špecifikácie

"Tekuté zlato indiánov"

Olej, teda presnejšie tekutý vosk, z tohto púštneho orecha používali indiánske kmene odpradávna a dodnes je mimoriadne cenený ako kvalitný prírodný masážny olej. Dobre sa vstrebáva, reguluje vlhkosť pokožky a má regeneračné schopnosti. Môže sa používať namiesto pleťového mlieka alebo krému. Je výborný do olejových zmesí – ako nosný olej je veľmi stabilný (dokonca zvyšuje trvanlivosť olejov, ktoré rýchlejšie podliehajú oxidácií a zatuchnutiu).

Čím je jojobový olej prospešný v starostlivosti o pleť a vlasy?

  • využíva sa pri liečbe drobných jazvičiek, strií a poraneniach kože
  • je veľmi cenný olej vhodný na všetky typy pleti, dokonca aj pre citlivú či aknóznu pleť
  • má regeneračné schopnosti, dobre sa roztiera, vstrebáva a reguluje vlhkosť pokožky
  • pravidelným používaním sa všetky typy pleti stávajú opäť odolnými voči vonkajším vplyvom
  • zabraňuje ďalšej tvorbe vrások a vďaka prirodzenému ochrannému UV faktoru 3 až 4 chráni pred slnečným žiarením
  • vmasírovaním niekoľkých kvapiek jojobového oleja do vlhkých vlasov získajú zaručenú jemnosť, hebkosť a prirodzený lesk

Použitie:

  • je super masážnym olejom
  • používa sa ako vlasový zábal – votrite si do vlasov trochu oleja, vlasy budú hebké a prirodzene lesklé

K vnútornému užívaniu je nevhodný, nakoľko prejde tráviacim ústrojenstvom bez zmeny.

Zloženie:

100% Simmondsia chinensis seed oil

Krajina pôvodu: Egypt

Balenie: 250 ml

Tovar zaradený v kategóriách
Inšpirácie a novinky do emailu

Pripojte sa k nášmu FB

Kontakty
PO-ŠT 9:00 - 16:00 / PIA 9:00 - 14:00
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.